Únor – měsíční přehled

I v únoru byla brzda na začátku, tentokrát nikoli rýmička, ale arktické mrazy, které nedovolily vyběhnout. Pak už to šlo dobře, ke dvěma stovkám naběhaných kilometrů moc nechybělo. Začal jsem i trochu víc plavat, více než 9 km jsem měl naposledy v prosinci 2010, navíc začínám mít z toho plavání obstojný pocit. Za zaznamenání stojí, že 4. února jsem poprvé v životě uplaval souvislou pětistovku kraulem, za zaznamenání naopak nestojí čas, v jakém jsem ji absolvolal. Trochu je škoda, že mi to nevyšlo ani na brusle (podmínky téměř u baráku optimální, leč nemám brusle) ani na běžky (tady je to naopak mám sice vybavení, ale bylo by potřeba dojet aspoň na Troják, a to mi přišlo jako ztráta času). Stihnul jsem i jeden běžecký závod, ze kterého si neodnáším možná skvělý čas, ale rozhodně dobrý pocit.

Byl jsem nominován na Bloggerra roku, kde jsem podle očekávání vypadl v prvním kole, ale zato s nenulovým počtem hlasů (tuším čtyři nebo pět). Tímto vám všem děkuji a dávám závazek, že to tady na mýtince trochu vylepším. Ale nevím kdy, nejsem na to zařízenej, celý léta nic a najednou zájezd.

Tabulka na závěr
Běh – 196 km – 19:02:19
Plavání – 9,4 km – 4:02:51

Příspěvek byl publikován v rubrice Sport se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře u Únor – měsíční přehled

  1. 12Honzade napsal:

    Drzim palce! Jak v behu, tak ve psani.. Pises hezky, vtipne, ja te rad ctu.. A abych pouzil matfyzacky oblibeny Kopernikuv princip — pozice pozorovatele neni nicim vyjimecna:) — tedy kdyz te ctu rad ja, tak tech lidi bude brzy hafo:).
    At se nam hezky beha a jeste lip zije! 12:)

  2. Bezici Stin napsal:

    196km je uz pekny, navic to byl kratkej mesic … jen nerozumim tomu plavani … chystas se behat v desti ? … nebo pridas kolo a prejdes na „treti“ stranu ? V kazdem pripade, at to pise a beha dal !

  3. Ondřej napsal:

    12: Ale já to, že pět lidí to čte bez jakékoli propagace považuji za skvělý úspěch. Problém trochu je, že to mám vlastní wordpress na vlastím hostingu a možnosti mám neomezené, leč čas omezený. Prostě Hospoda Na mýtince.

    Stín: Řekl bych to takhle, po dvou letech od sportovního restartu jsem se dostal do základního tábora, ve kterém se teď aklimatizuji (to jsou ty desítky a půlmaratony) a hlavně aklimatizuji své okolí. Možných dalších výstupových cest je habaaž, kterým směrem se pak vydám, závisí hlavně na tom, kam dostanu propustku. Občas se doma v rámci oné aklimatizace okolí zmíním i o třetí straně s tím, že je to výhodné, že do Otrokovic to přece není daleko, ale pak následuje obvykle dynamický kruhový trénink (=nestíhám uskakovat).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>