Něco o tomto blogu

Ahoj, buď vítán, kdo s dobrým úmyslem přicházíš.

Vlastní doménu a hosting mám už řadu let. Doménu hlavně kvůli emailu pro celou rodinu, občas jsem použil některou doménu třetí úrovně pro statickou prezentaci. Na doméně druhé úrovně je celou dobu nic.

O Vánocích 2009/2010 jsem dodělával resty a abych nevyšel úplně ze cviku, tak jsem zkusil na hosting nainstalovat WordPress, ať mám ponětí, co se děje jinde. Nainstaloval jsem ho, zkonfiguroval, moudře pokýval hlavou, a protože mě blogování nijak nelákalo, tak jsem na to skoro zapomněl. Na jaře 2010 jsem zjistil, že to se mnou dál takto nejde a začal jsem běhat a plavat. Nic moc, jen abych se nedostal přes cent. A stalo se to nejhorší, co se stát mohlo, začalo mě to bavit. Rozhodl jsem se, že blog využiji na psaní tréninkového deníku.

Tak jsem v červnu 2010 začal „blogovat“. A výsledek se záhy dostavil. Přestože jsem blog držel v ilegalitě se o něm nějak domáknul Google a začali misem chodit nikoli lidé, ale roboti. Občas jsem sem napsal i něco jiného, než jak jsem sportoval, a začali mi sem chodit i lidé. Nicméně komentáře pořád moderuji.

Co je tady zajímavého? Celkem nic, rubriky jsou v pravém sloupci. Rubriku sport rozhodně nedoporučuji, tam jsou čísla, čísla a zase čísla. Takže snad jen zápisky z dovolené a reportáže ze závodů, které jsem běžel.

Ondřej

Chcete mi napsat? Použijte následující formulář

Vaše jméno (vyžadováno)

Váš email (vyžadováno)

Předmět

Vaše zpráva

Dokažte, že nejste robot
captcha

6 komentářů u Něco o tomto blogu

  1. MJFOTO napsal:

    Fotografie a další informace jsou příjemné.Čekáme Vás na oběd.Dana a Milan!

  2. Pingback: 12. února – Pane súci, já su v tem nevinně! | Ondřejův blog

  3. Zub napsal:

    Jedeš do Slopného v neděli, že bych se s tebou svezl? :-)
    Napiš na mail, díík.

  4. Vakos napsal:

    Dobrý den,
    rád bych vám napsal na váš email, ale nikde jsem h nenašel. Bylo by možné jej zveřejnit?

    Předem Vám moc děkuji.

  5. Ondřej napsal:

    Měl jsem nějakou práci na blogu, tak jsem přidal kontaktní formulář, který mi chodí na mail. Otevřenou adresu se mi nechce zveřejňovat kvůli robotům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>