Silvestrovský běh

Štěpánský běh mi nevyšel skrzevá rýmičku, tak zkusím reparát na Silvestrovském běhu, desítka jak desítka. Pořádá Trilife, běží se z Vršavy do Kostelce a zpátky po stezce, a to dvakrát, s výjimkou jednoho hrbu celkem rovina, na pár místech sníh, ale vesměs sucho, ale Kinvary raději neriskuji a běžím to v objemových botách. Vzhledem ke stavu po rýmičce nečekám moc, ale test se hodí. Na startu je poměrně zima, ale vypadá to, že bude jasno. Filípek s maminkou ale raději zůstali doma.

StartTady je fotka po startu. Jsem netypicky ve žlutém, naopak čepička je typicky vzor Červenáček.

K vlastnímu běhu není moc co říct, desítka uběhne rychle, ze známých soupeřů jsem dnes nejhorší – Petr Staněk běhá teď jinou ligu, Arnošt Traxler a Bob Holeš nejsou přede mnou daleko, ale jsou. Po doběhu občerstvení a domů, další pěkný závod, díky organizátorům.

Čas 43:23 je 45. místo ze 109 celkově a 11. z 18 v kategorii. Čas patří k těm horším, ale vzhledem k podmínkám panuje podmíněná spokojenost.

Odkaz na galerii na rajčeti jsem někam založil, tak se omlouvám.

Příspěvek byl publikován v rubrice Sport se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u Silvestrovský běh

  1. Pingback: Hodnocení sezóny 2015 – první část | Ondřejův blog

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>