Plány na první polovinu sezóny 2014

Všichni plánují rok 2014 (třeba tady a tady), tak to taky zkusím naskicovat. A protože se ultrákům nemůžu rovnat, tak prozatím první polovinu sezóny (do května). Co bych preferoval je jedna věc, na velké cestování to zatím není, takže vesměs závody kolem komína. Na všech jsem už aspoň jednou byl a všechny můžu doporučit (reporty jsou tady na blogu). Co všechno se stihne je otázka, maximální program vypadá takto:

25. 1. 2014 – Hulmenská desítka – rychlá silniční desítka v Hulíně
8. 2. 2014 – Běh Jižními Svahy – 6 km trail. Loni první a poslední bedna v životě. Letos se chřipková epidemie opakovat asi nebude.
22. 2. 2014 – Rohálovská desítka – asi nejznámější moravská jarní silniční desítka. Členitý terén, lidskou řečí kopce jako prase (ČTLŘKJP)
2. 3. 2014 – 1/2 maraton Zlín • Self-Transcendence Race – sem rozhodně musím, o tomto závodu říkám, že nemám startovní, ale inventární číslo. Účastním se od samého začátku a z pěti účastí byl čtyřikrát osobák. Tentokrát na něm vzhledem k rohálovce jen týden předtím netrvám.
29. 3. 2014 – Josefský běh – kopcovitá, zčásti trailová skorodesítka hore – dole a zpátky.
12. 4. 2014 – Velká Morava – rychlá silniční desítka v Mikulčicích (no dobře, tohle zrovna u komína není). Plánovaný společenský vrchol jara.
11. 5. 2014 – PIM – popis netřeba. Plánovaný sportovní vrchol jara v podobě ataku času 3:30 to je o půl hodiny (slovy 30 minut) rychleji než loni.

P. S. A 2 míle s úsměvem každou první sobotu v měsíci se přece nepočítají.

Příspěvek byl publikován v rubrice Sport se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u Plány na první polovinu sezóny 2014

  1. 12Honzade napsal:

    Hezky naplanovany.. Ondreji, verim, ze kdyz mi ma role (soukromeho „vodice“) vyjde, tak se na PIMu, pripadne 1/2 PIMu.. uvidime.. At nam to beha.. 12:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>