12. května – Tož už su taky ten maratónec

Než se dostanu na pořádný kompjútr, to bude chvílu trvat, tadyk je předběžná zpráva.

Mám to za sebú, o cosik pomaleji než jsem chtěl, ale furt to není žadna cholera. Os ficiální čas 04:01:32 a ten skutečný, co sem to běžál je 03:56:29, pohoda ni?

Prvni zažitek, co ho mosim hned napsat, je, že aj v krizi se v tej Praze buduje ve velkym. Bo co ja pamatuju ze studyjí, tož ze Staromaku na Vaclavak to bylo bliže, kaj dneska po doběhu.

A druhe co chcu napsať. Dycky ně štvaly ty dřisty že maraton je víc než dva půlmaratony (tuž matfyz mám, ale nad tělesem charakteristiky 2 se snad nepohybujeme a tam by to bylo naopak), maraton se běhá hlavou (to se my připlešatělí odřem či co), maraton začíná na 30. kilometru (to už snad není třeba komentovat). Tož přatelé, to všecko, a ještě víc je pravda. Evidentně je na 25. – 40. kilometru časoprostorové kontinuum zakřivené, či spiš přimo uhnuté. Pokud to teda je vůbec kontinuum.

Pro teď je to všecko, odchazim si lizať rany (a je co), no eště nevím, či pudu po nohach, po rukach, nebo po hlavě.

Příspěvek byl publikován v rubrice Sport se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

1 komentář u 12. května – Tož už su taky ten maratónec

  1. 12 napsal:

    Naprosta spyca!
    Toz tez se pridavam k tym gratulantom, toz uz jsi ta celer-bryta:).
    Popisal si to moc hezki, rekl bych ze srdca, mozna i trochu od pluc a od nohou. Toz se celej olizej a at ti to beha! 12:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>