22. února

Dneska menší běžecko-statistická nepříjemnost, Garmin ukazoval celou dobu a když jsem to chtěl doma stáhnout, tak trénink nikde. Včerejší je tam pořád, ale dnešní se neuložil. Tak podle vlastní paměti: výklus v terénu 8,03 km za 51:30, tepy kolem 130.

Příspěvek byl publikován v rubrice Sport se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře u 22. února

  1. 12Honzade napsal:

    No jaky to je bezet „jen tak“? ja sice beham s iPhonem, ale to je hlavne proto, abych nezapomnel km a zapsat si beh (kvuli botam a tak), vetsinou ten cas je u me nejak tak podruznejsi.. I kdyz, pozor dnes rano me potesila prumerka 4:56 (!), ta cisla, ta cisla… :)
    tak behani s „hracickama“ zdar.. 12:)

  2. Ondřej napsal:

    To právě nebyl běh jen tak. V průběhu běhu běželo vše jak má, měl jsem informace o mezičasech, mezitepech. Až doma, když jsem to chtěl stáhnout do počítače a udělat pěknou tabulku a pomeditovat nad ní, tak to tam nebylo :-( Taky to využívám spíš k vyhodnocení ex post, než abych řešil jestli zrovna teď běžím o pět tepů víc nebo míň. Prostě hračička.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>